daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

The Ultimate Experience

TODI, dat is beleving, verwondering en veilige onderwatersport

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen. 
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23° ... Welkom! en

Onderwatersport

Als je denkt aan duiken, snorkelen of vrijduiken, dan droom je meestal van helder warm water, kleurrijke fauna en flora en een overvloed aan speciale vissen. Toch? Dat bestaat nu ook in België. TODI creëerde in Beringen een unieke ervaring waarbij bezoekers actief en emotioneel betrokken raken. Kortom, de ultieme duikbeleving! We nodigen je graag uit in onze wonderbaarlijke onderwaterwereld.

Duiken    Snorkelen    Vrijduiken

De TODI-school

Ontdek het boeiende onderwaterleven en ervaar zelf die typische rust en stilte waar duikfanaten zo lyrisch over zijn. Bij TODI kun je (vrij)duik- of snorkeltechnieken aanleren en je vaardigheden inoefenen, met professionele instructeurs en materiaal van kwaliteitsmerken. Veiligheid staat voorop! Zo raak je stilaan voldoende vertrouwd met deze fantastische sport om voluit te genieten van de adembenemende wereld onder het wateroppervlak. Je brevet is wereldwijd erkend en levenslang geldig.

Duikschool    Initiatie

Horeca

TODI, dat is ook gastronomisch genieten. Iedereen is welkom voor een hap(je) of een drankje in onze gezellige Duikersbar, in de Brasserie of op een van onze unieke terrassen. Tot binnenkort!

Eten&Drinken    Overnachten    Events


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.