daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Events

Heb je iets te vieren?

Uiteraard! Redenen genoeg om te feesten.

TODI organiseert met heel veel plezier en enthousiasme jouw evenement, fuif, receptie … noem maar op. We hebben plaats voor max. 400 gasten, maar voor kleinere party’s ben je ook erg welkom.

Bedrijfsevent? Jaarlijkse ledendag van je vereniging? Wijnproefavond of gin tasting? Een reünie? Teambuilding? Babyborrel? Familiefeest? Productvoorstelling? Poëzieavond? Een fuif voor je verjaardag? We kunnen zo nog wel even doorgaan, maar eigenlijk hebben we liefst dat jij ons komt vertellen wat je te vieren hebt en hoe je dat zou willen doen.

Wil je het event koppelen aan een duik-, vrijduik- of snorkelinitiatie? Leuk! We serveren er graag een ontbijt bij, of een lunch, een diner, receptie … Vraag gerust naar onze flexibele horecaformules.

Onder de kleine indikker is er plaats om groots te feesten. Het is een fantastische locatie voor een gezellige BBQ, een zomerse party of een onvergetelijke winterborrel. We faciliteren met plezier jouw privé-buitenbar.

De be-MINE site biedt heel wat mogelijkheden en activiteiten die je eventueel kunt opnemen in je feestprogramma. Denk maar aan het Mijnmuseum, de Avonturenberg, shoppingplezier aan de be-MINE Boulevard, een fietstocht of mountainbikeparcours. En dat alles te midden van mooi bewaard industrieel erfgoed.

Ook als je een ruimte zoekt om te vergaderen of om in alle rust te genieten van een etentje kun je bij TODI terecht. Onder de Duikersbar, in het diepste punt van ons duikcentrum, bouwden we een kelderruimte om tot een sfeervolle ontmoetingsplaats voor groepen tot 13 personen.

Interesse? 
Neem gewoon even contact op met Wouter Schoovaerts van TODI. Hij denkt graag met je mee. 
wouter@todi.be

Tot binnenkort!


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.