daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Horeca

Brasserie

We zijn bijzonder trots op onze Brasserie! Het is een zeer aangename plek die de sfeer ademt van het Limburgse industriële mijnverleden. Maar bovenal kun je er terecht voor onze heerlijke, gevarieerde menukaart. Laat je verrassen door ons Mijnmenu, kies gezond voor het menu van Pascale Naessens, geniet van een malse steak of van een snelle snack.


Vanuit de Brasserie heb je inkijk in het grootste aquarium van de streek. En via onderwatercamera’s laten we je meegenieten van het wonderbaarlijke onderwaterleven in het duikbassin.

Niet alleen duikers of snorkelaars, maar ook fietsers en andere bezoekers zijn welkom om zich culinair te laten verwennen in een gezellig, origineel kader tussen de tropische zoetwatervissen. 

Duikersbar

Zin in een fris pintje en een leuke babbel? Onze Duikersbar is de ideale plek om na te praten over je duikervaring of om af te spreken met je buddy. Het is alsof je er ook buiten het duikbassin een unieke onderwaterwereld binnenwandelt. 

Ontdek onze uitgebreide drankkaart of geniet van een snelle snack. Gezelligheid troef! Binnenkort ben je hier niet meer weg te slaan.

 

Zoek je een ruimte om te vergaderen of in alle rust te genieten van een lunch of diner? Daal dan vanuit de Duikersbar af naar het diepste punt van ons duikcentrum. TODI bouwde er een kelderruimte om tot sfeervolle ontmoetingsplaats voor groepen tot 13 personen.

Terrassen

Zomer bij TODI, dat is een unieke belevenis.

Vanop het grote terras aan de Brasserie heb je een prachtig uitzicht op de oude mijnsite van Beringen, de grootste industriële erfgoedsite in Vlaanderen en enig in Europa. Centraal door het aangrenzende Sporenpark werd een fietspad aangelegd. Ideaal dus voor een zonnige uitstap.

Op het kleinere terras aan de Duikersbar kun je genieten van het zicht op de twee terrils van be-MINE. Een van de terrils is een prachtig stukje natuurgebied. De andere terril heet tegenwoordig de Avonturenberg. Naast wandelpaden vind je er speelse en avontuurlijke klim- en klauterconstructies voor iedereen die zich nog jong voelt.

Onder de kleine indikker is er plaats om te feesten. Het is een fantastische locatie voor jouw event. Een gezellige BBQ, een zomerse party of een onvergetelijke winterborrel? We faciliteren met plezier jouw privé-buitenbar.

TODI heeft zelfs een hondenbar, voor onze beste vriendjes.

Overnachten in de buurt?

Limburg is een ideale provincie voor een weekendje weg en Beringen kan als citytrip zeker ook tellen! 
Als je na je duikervaring nog wat wilt nagenieten, blijf dan gewoon in Beringen slapen.

Je kunt terecht bij een van onze partners, die we met plezier aanraden.

Ga je graag op hotel? Kies dan voor het comfortabele MEZZO. Een mooi, modern hotel met alle faciliteiten.
Een kamer boeken kan rechtstreeks via hun website.
Vraag naar je extra voordeel als je een TODI-jaarlidkaart hebt.

 

Liever de ontspannende sfeer van een gezellige B&B? Dan ben je van harte welkom bij De Witte Merel, een prachtig, luxueus gastenverblijf in Paal bij Beringen.
Boek je verblijf rechtstreeks via hun site.
Vraag naar je extra voordeel als je een TODI-jaarlidkaart hebt.

 


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.