daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Snorkelen

 


Rustig dobberen aan de oppervlakte en al snorkelend de mooie onderwaterwereld bewonderen. Het is voor iedereen toegankelijk.

Bij TODI wordt er gesnorkeld met volgelaatsmaskers. De laatste barrières die het snorkelen voor sommige mensen onaantrekkelijk maken, worden zo weggenomen.

Met een volgelaatssnorkelmasker kun je alle kanten opkijken en adem je onder water net zoals moeder natuur ons leerde. Door je mond of door je neus. De manier waarop de lucht binnen het snorkelmasker circuleert, zorgt ervoor dat het scherm niet beslaat. En dankzij de 'dry top' komt er nooit water in de snorkel.

 

TODI creëerde in Beringen, België een unieke ervaring waarbij bezoekers actief en emotioneel betrokken raken. Bij TODI is het mogelijk om in optimale en veilige omstandigheden te snorkelen tussen een bijzondere samenstelling van ‘s werelds mooiste tropische zoetwatervissen. We zullen ruim 30 verschillende soorten vissen hebben en in totaal meer dan 2.200. Onze vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercafé. Dat maakt van TODI het meest verrassende indoor duikcentrum in Europa. Voor de ultieme snorkelbeleving!

Wat houdt zo’n TODI-beleving praktisch in?

  • Gedurende 2 uur toegang tot de ‘Experience Zone’
  • Inclusief snorkelmasker, duikpak en vinnen

Als je online reserveerde, meld je dan aan bij de onthaalbalie op het tijdstip dat vermeld staat op je toegangsticket. Je kunt uiteraard ook zonder te reserveren naar TODI komen in de hoop dat er nog plaats is in het bad. 

Je krijgt van ons een gekleurd polsbandje. Dat geeft je toegang tot de ‘Experience Zone’, waar de onderwaterpret begint.
Draag je polsbandje altijd zichtbaar en wees er fier op! Dat is helemaal terecht. 

Eerst kom je in de kleedkamers. Je doet je zwemkleding aan en laat je andere spullen achter in een locker die je kunt openen en afsluiten met je polsbandje. Dan ga je blootsvoets met de trap of de lift naar de vierde verdieping, richting duikbassin of instructiebad. 

Door het voetbad, onder de douche en daarna kies je een snorkelmasker, een duikpak en vinnen. Voor je met je volledige snorkeluitrusting het water ingaat, vragen we je om nog eens onder de douche te passeren. Dat vinden onze vissen fijn. 

Volgelaatssnorkelmaskers dienen niet op voorhand ontwasemd te worden. Dankzij de manier waarop de lucht binnen het masker circuleert, damt het scherm onder water niet aan.

Na je snorkelbeurt plaats je het masker, de vinnen en het duikpak terug waar je ze gevonden hebt. Daarna kleed je je weer om in de kleedkamers op het gelijkvloers en je deponeert je polsbandje in de daartoe voorziene bus. Doe je dat binnen de termijn van 2 uur (zoals gereserveerd) dan kun je onmiddellijk gaan nagenieten van je snorkelervaring, in de Duikersbar of in onze Brasserie. Als je langer dan 2 uur in de ‘Experience Zone’ bleef (omdat het er zo leuk was), dan betaal je € 10 per begonnen kwartier bij. Goede afspraken maken goed vrienden.

Wij kijken alvast erg uit naar je komst!

Het TODI-team

 

 


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.