daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Disclaimer

Door deze website te raadplegen en op eender welke manier ermee te interageren, verklaar je automatisch akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en verbind je je ertoe deze na te leven.

Intellectuele eigendommen
De op deze website geleverde diensten en verstrekte informatie zijn beschermd door diverse intellectuele eigendomsrechten. TODI bvba is de eigenaar van het concept, de structuur, de lay-out en het design van deze website. De gehele of gedeeltelijke reproductie, verspreiding, verkoop, publicatie, aanpassing, vertaling, bewerking of gebruik voor commerciële doeleinden op eender welke wijze is uitdrukkelijk verboden. Door op deze website te surfen krijg je hier geen enkel recht op. Uitzonderingen hierop worden enkel verleend op basis van onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Hyperlinks naar andere sites die niet beheerd worden door TODI bvba
De aanwezigheid van hyperlinks op de site van TODI bvba betekent niet dat TODI bvba een controle uitoefent op die site, noch dat TODI bvba een verantwoordelijkheid uitoefent over de inhoud ervan.

Beperking van aansprakelijkheid
We streven ernaar dat de informatie op onze website volledig en betrouwbaar is. TODI bvba kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuiste informatie op deze website. Je kunt wel met TODI bvba contact opnemen om eventuele onjuiste informatie te wijzigen of verwijderen. We kunnen ook niet aansprakelijk gesteld worden voor het slecht functioneren van deze website en eventuele rechtstreekse of onrechtstreekse schade die je daardoor eventueel oploopt. Wij behouden het recht om in bepaalde gevallen van overmacht de toegang tot de website te beperken of te blokkeren.

Toegang
Deze website is toegankelijk voor computers waarop courante software geïnstalleerd staat. TODI bvba waarborgt echter geen compatibiliteit en kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor het niet kunnen bereiken van de website. TODI bvba garandeert geen toegang tot de site zonder onderbreking of fout, noch dat de site vrij is van virussen of andere gevaarlijke componenten. Het is verboden om toegang te forceren tot delen van deze website die niet publiekelijk zichtbaar zijn. Het is eveneens verboden de website aan te passen, zaken toe te voegen of te verwijderen, op welke manier ook.

Prijzen
De op deze website aangegeven prijzen zijn inclusief alle belastingen. De btw bedraagt 21%.

Betaling
De betalingen op deze website gebeuren via onze betrouwbare partner Ingenico, die instaat voor de veiligheid ervan. 

Minderjarigen
Kinderen en jongeren onder de 16 jaar zijn verplicht toestemming te vragen aan hun ouders vooraleer zich met persoonlijke informatie te registreren op deze website.

 

Onze contactgegevens:

TODI bvba
be-MINE 1
3582 Beringen
Belgium
Tel.: +32 (0)11 36 40 40
E-mail: info@todi.be

Adres maatschappelijke zetel:

Bollostraat 89
3140 Keerbergen
Belgium

BTW BE 0808.056.025


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.