daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Nieuws

DAN Europe Sustainable Tour

In het kader van de “Sustainable Tour” zullen DAN ambassadeurs Alana en Manuel op zondag 18 juli een bezoek brengen aan TODI in Beringen.

Om 15.00 uur ben je uitgenodigd om aan een conferentie deel te nemen over het doel van de duurzame reismissie van Alana en Manuel. Zij zullen met je praten over het belang van het veranderen van ons gedrag op aarde om de onderwaterwereld te beschermen.

Deze conferentie wordt om 16:15 uur gevolgd door een conferentie / training door Spiras over ademhalingstechnieken.

Plaatsen zijn beperkt, reserveer daarom uw plaats voor dit evenement via mail naar: mditomasso@daneurope.org

Wil je voor het evenement ook duiken, boek dan rechtstreeks op https://www.todi.be/nl/reserveren/beschikbaarheid/

Meer info over de Sustainable Tour:
De eerste DAN Europe Sustainable Tour is een reis van 11.500 km waarbij DAN ambassadeurs Manu Bustelo en Alana Alvarez momenteel Europa doorkruisen in een elektrische wagen. De missie is om een duurzame leefwijze te promoten en duikers, ondernemigen en regeringen aan te moedigen het onderwatermilieu te beschermen.
https://www.sustainabletour.eu/
 


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.