daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Nieuws

Eerste Europese onderwatercafé 12 uur open!

 

TODI 3 jaar

Op 28 oktober 2019, ter ere van 3 jaar TODI, wordt het eerste Europese onderwatercafé feestelijk geopend door een duikende Thomas Vints, burgemeester van Beringen.

Gedurende 12 uur zullen CEO’s Dirk Heylen en Wouter Schoovaerts onder water, streekgebonden mocktails tappen voor alle geïnteresseerde duikers.

Precies 30 jaar geleden, op 28 oktober 1989, sloot de steenkoolmijn van Beringen haar deuren. “Deze sluiting bracht heel wat socio-economische uitdagingen met zich mee. Zonder mijn zou Beringen niet het Beringen van vandaag zijn. Het mijnverleden is onlosmakelijk verbonden met de familiegeschiedenis van vele Beringenaren, en bepaalt mee de identiteit van de stad. Ook onze multiculturele samenleving is onlosmakelijk verbonden met ons mijnverleden”, zegt de burgemeester van Beringen.

 De opening van TODI op 28 oktober 2016 is een symbolische datum en een eerbetoon aan de geschiedenis van de stad en haar inwoners.
Reeds 3 jaar maakt TODI deel uit van het Beringse landschap.
Aanvankelijk gestart als indoor duik- en snorkelcentrum en ondertussen uitgegroeid tot een All-Weather activiteit met internationale uitstraling.

Wees aanwezig op dit uniek event en duik voor slechts 25€/pp.
Boek jouw duik online


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.