daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Hoe inschrijven?

Wij zijn heel blij dat ook jij wilt leren duiken, vrijduiken of snorkelen.

Je kunt alleen of in groep inschrijven voor een van de opleidingen bij de TODI Academy.
Stuur een mailtje naar de TODI Academy, met daarin:

  • de opleiding die je wilt volgen
  • het aantal deelnemers
  • naam & voornaam van iedere deelnemer
  • leeftijd van iedere deelnemer

Wij contacteren je dan, indien nodig, om verdere afspraken te maken.

Als je eerst wat meer informatie wenst, dan kun je ook even bellen: +32 (0)11 36 40 40.

Na je inschrijving ontvang je van ons een factuur. Zodra die betaald is, ben je zeker van je deelname aan de opleiding.***

We streven voor onze opleidingen naar een minimum aantal deelnemers. Het zou dus kunnen dat we de oorspronkelijk voorziene datums nog wijzigen, als er nog niet voldoende inschrijvingen zijn.

Voor het begin van je (vrij)duikopleiding vragen we je, voor alle zekerheid, om een medisch attest voor te leggen. We willen graag zeker zijn dat niet alleen jij, maar ook jouw lijf wil leren (vrij)duiken. Heb je geen medisch attest? Vul dan even de medische fiche van TODI in, asjeblieft. Dan kunnen we samen met jou beslissen of je direct het water in mag. Zo niet, dan is het echt waar beter voor jezelf om eerst even bij je huisarts langs te gaan voor een medisch onderzoek. Als je arts het goed vindt, krijg je van ons onmiddellijk ook een go.

***ANNULERING VAN DE RESERVERING

Annuleren van reservaties moet altijd worden gedaan met e-mail naar de TODI Academy. Zij zullen daarop je annulatie bevestigen met een e-mail.

Indien de klant de reservatie annuleert meer dan 14 dagen voor het begin van de sessie, zal TODI 100% terug betalen, met uitzondering van de reservatiekost.
Indien de klant annuleert binnen de 14 dagen van de sessie en buiten 1 week voor de sessie, mag TODI 50% van het betaalde bedrag plus de reservatiekost houden, tenzij de klant een geldig doktersbriefje kan voorleggen dat er niet kan worden gedoken.
In het geval een klant annuleert binnen de week voor de sessie is er geen terugbetaling meer mogelijk, tenzij de klant een geldig dokter briefje kan voorleggen dat er niet kan worden gedoken.

Reservatiekosten of cursuskosten worden nooit terugbetaald. Wanneer de klant een sessie annuleert, mag TODI deze slot onmiddellijk terug beschikbaar stellen voor verkoop.

 

 


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.