daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Snorkelen

Rustig dobberen aan de oppervlakte en al snorkelend de mooie onderwaterwereld bewonderen. Het is voor iedereen toegankelijk.

Wat?
Snorkelen met duikbril en tuba of volgelaatssnorkelmasker.
Snorkelen gebeurt altijd met een buddy, nooit alleen.


Duur?
Een snorkelbeurt duurt 2 uur.
Als je langer in de ‘Experience Zone’ bleef, dan betaal je € 10 per begonnen kwartier bij.

Wat breng je mee?
Zwemkledij en badhanddoek

Inbegrepen in de prijs?
Toegang, duikbril, tuba, duikpak en vinnen

Niet inbegrepen in de prijs?
Volgelaatssnorkelsmasker. Ter plaatse bij te betalen (zolang de voorraad strekt)

Minimumleeftijd?
De enige voorwaarde is dat je beschikt over een zwembrevet. Kinderen onder de 12 jaar worden steeds begeleid door een snorkelende volwassene.
Maximaal 8 kinderen per begeleider.

Reserveren?
Reserveer online, telefonisch of per e-mail.
Bij aankomst meld je dan aan bij de onthaalbalie op het tijdstip dat vermeld staat op je toegangsticket of dat telefonisch/schriftelijk afgesproken werd. Je kunt uiteraard ook zonder te reserveren naar TODI komen in de hoop dat er nog plaats is in het bad. 

Praktisch?

  • Polsbandje: Je krijgt van ons een gekleurd polsbandje. Dat geeft je toegang tot de ‘Experience Zone’, waar de onderwaterpret begint. Draag je polsbandje altijd zichtbaar. 
  • Kleedkamers: Je doet je zwemkleding aan en laat je andere spullen achter in een locker die je kunt openen en afsluiten met je polsbandje. Dan ga je blootsvoets met de trap of de lift naar de vierde verdieping, richting duikbassin of instructiebad. 
  • Aan het bassin: Stap door het voetbad, onder de douche en daarna kies je een duikbril/volgelaatssnorkelmasker, een duikpak en vinnen. Voor je met je volledige snorkeluitrusting het water ingaat, vragen we je om nog eens onder de douche te passeren. Dat vinden onze vissen fijn. 
  • Na je snorkelbeurt: Ontsmet je materiaal, plaats je de duikbril, de vinnen en het duikpak terug waar je ze gevonden hebt. Daarna kleed je je weer om in de kleedkamers op het gelijkvloers en je deponeert je polsbandje in de daartoe voorziene bus.

Volgelaatssnorkelmasker?
Bij TODI kan je snorkelen met volgelaatsmaskers. De laatste barrières die het snorkelen voor sommige mensen onaantrekkelijk maken, worden zo weggenomen.

Met een volgelaatssnorkelmasker kun je alle kanten opkijken en adem je onder water net zoals moeder natuur ons leerde. Door je mond of door je neus. De manier waarop de lucht binnen het snorkelmasker circuleert, zorgt ervoor dat het scherm niet beslaat. En dankzij de 'dry top' komt er nooit water in de snorkel.

Volgelaatssnorkelmaskers dienen niet op voorhand ontwasemd te worden. Dankzij de manier waarop de lucht binnen het masker circuleert, damt het scherm onder water niet aan.

Op deze website vind je het document 'Wat er in ons huis zoal mag'. Daarin staat welk eigen materiaal je mag meebrengen en wat je beter thuislaat. 


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.