daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

The Ultimate Diving Experience

TODI, dat is beleving, verwondering en veilige onderwatersport

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen. 
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23° ... Welkom!

Klik hier voor een virtuele rondgang

 

Onderwatersport

Als je denkt aan duiken, snorkelen of apneuduiken, dan droom je meestal van helder warm water, kleurrijke fauna en flora en een overvloed aan speciale vissen. Toch? Dat bestaat nu ook in België. TODI creëerde in Beringen een unieke ervaring waarbij bezoekers actief en emotioneel betrokken raken. Kortom, de ultieme duikbeleving! We nodigen je graag uit in onze wonderbaarlijke onderwaterwereld.

Duiken    Snorkelen    Apneuduiken

De TODI-school

Ontdek het boeiende onderwaterleven en ervaar zelf die typische rust en stilte waar duikfanaten zo lyrisch over zijn. Bij TODI kun je (apneu)duik- of snorkeltechnieken aanleren en je vaardigheden inoefenen, met professionele instructeurs en materiaal van kwaliteitsmerken. Veiligheid staat voorop! Zo raak je stilaan voldoende vertrouwd met deze fantastische sport om voluit te genieten van de adembenemende wereld onder het wateroppervlak. Je brevet is wereldwijd erkend en levenslang geldig.

Duikschool    Initiatie

Horeca

TODI, dat is ook gastronomisch genieten. Iedereen is welkom voor een hap(je) of een drankje in onze gezellige Duikersbar, in de Brasserie of op een van onze unieke terrassen. Tot binnenkort!

Eten&Drinken    Overnachten    Events

Nieuws


31 oktober 2017

TODI viert haar éénjarig bestaan en zet grootste zoetwaterkogelvissen ter wereld uit!

19 oktober 2017

Moonwalking

25 mei 2017

Reportage RTBF: de opmars van de duiksport in België - gefilmd bij TODI

11 mei 2017

5 grote Pacu's van SEA LIFE Blankenberge vinden bij TODI een nieuwe thuis

4 mei 2017

Radio2 Limburg over onze recente Babyboom

9 april 2017

50.000ste bezoeker TODI

Meer nieuws