daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Nieuws

Nieuw: "Explorers", een duikstage voor kids

Met het SSI Explorers-programma kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar onder water gaan en proeven van de verschillende manieren waarop ze de waterwereld om hen heen kunnen verkennen. Ze krijgen een solide basis in het behoud van de oceaan en krijgen de kans om vier belangrijke wateravonturen te beleven: snorkelen, duiken, freediving en zwemmen als een echte zeemeermin. SSI Explorers kunnen ook hun duikkennis uitbreiden terwijl ze hun onderwaterervaring voortzetten met specialties zoals marine mammal ecology, onderwaterfotografie en 20 andere.

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit en het programma wordt uitsluitend verzorgd door speciaal hiervoor opgeleide instructeurs, met een maximale diepte van 5 meter.

Je ontvangt hierna het SSI Explorers certificaat (opgelet dit is geen duikbrevet).

Prijs? 379€, alles inclusief 

Volgende lesdatums: woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 april van 13u tot 17u

Inschrijven?
E-mail naar de TODI Academy

 


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.