daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Nieuws

TODI werft aan

Als redder sta je in voor het toezicht van snorkelaars en duikers in het indoor duikcentrum op een kordate en klantvriendelijke manier. Veiligheid primeert. Je geeft ook uitleg en informatie over het gebruik van het indoorduikbassin en de van toepassing zijnde regels (zoals steeds duiken met 2). Je voert een aantal technische en logistieke taken uit ter ondersteuning van de dienstverlening en de vlotte en efficiënte werking van de dienst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het duikbassin en van allerhande materiaal en apparatuur.

Als technieker sta je mee in voor het onderhoud ven het functioneren van de waterbehandelingsinstallatie. Het gaat daarbij onder meer om het spoelen van de filters, het nakijken van pompen, het opvolgen van oliepeilen, enz..

Als visverzorger sta je mee in voor de gezondheid van de vissen, het dagelijks eten geven van de vissen en een goede werking van de quarantainezone samen met een collega visverzorger/technieker. 

Werktijdregeling is af te spreken met je collega’s in het duikcentrum. Loon volgens de barema’s van kracht in PC 333.

Wat verwachten we: zin voor nauwkeurigheid, zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit), leervermogen, resultaatgerichtheid, omgaan kunnen gaan met stress, zelfstandig werken, regels en afspraken nakomen, contactvaardig zijn, samenwerken in een team, klantgerichtheid, creatief denken (Inventiviteit)

Als redder probeer je incidenten en onveilige situaties te voorkomen en treedt je gepast en adequaat op bij incidenten. Je hebt kennis van ongevallenmanagement. Je hebt een uitstekende kennis inzake EHBO en reanimatie. Je bent bij voorkeur zelf duiker en volgde een specifieke veiligheidsopleiding zoals rescue diver of diver stress en rescue. Je bent flexibel naar werkuren en naar werkinhoud toe. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je hebt affiniteit met techniek of bent bereid het te leren en je hebt interesse in het verzorgen van vissen.

Als je interesse hebt kan je je CV en motivatiebrief mailen naar dirk@todi.be

 


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.