daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Onderwatersport

Snorkelen

Wat houdt zo’n TODI-beleving praktisch in?

Gedurende 2 uur toegang tot de ‘Experience Zone’
Inclusief duikbril, duikpak en vinnen

[TODI beleving snorkelen]

Als je online reserveerde, meld je dan aan bij de onthaalbalie op het tijdstip dat vermeld staat op je toegangsticket. Je kunt uiteraard ook zonder te reserveren naar TODI komen in de hoop dat er nog plaats is in het bad. 

Je krijgt van ons een gekleurd polsbandje. Dat geeft je toegang tot de ‘Experience Zone’, waar de onderwaterpret begint.
Draag je polsbandje altijd zichtbaar en wees er fier op! Dat is helemaal terecht. 

Eerst kom je in de kleedkamers. Je doet je zwemkleding aan en laat je andere spullen achter in een locker die je kunt openen en afsluiten met je polsbandje. Dan ga je blootsvoets met de trap of de lift naar de vierde verdieping, richting duikbassin of instructiebad. 

Door het voetbad, onder de douche en daarna kies je een duikbril, een duikpak en vinnen. Voor je met je volledige snorkeluitrusting het water ingaat, vragen we je om nog eens onder de douche te passeren. Dat vinden onze vissen fijn. 

Volgelaatssnorkelmaskers dienen niet op voorhand ontwasemd te worden. Dankzij de manier waarop de lucht binnen het masker circuleert, damt het scherm onder water niet aan.

Na je snorkelbeurt plaats je het masker, de vinnen en het duikpak terug waar je ze gevonden hebt. Daarna kleed je je weer om in de kleedkamers op het gelijkvloers en je deponeert je polsbandje in de daartoe voorziene bus. Doe je dat binnen de termijn van 2 uur (zoals gereserveerd) dan kun je onmiddellijk gaan nagenieten van je snorkelervaring, in de Duikersbar of in onze Brasserie. Als je langer dan 2 uur in de ‘Experience Zone’ bleef (omdat het er zo leuk was), dan betaal je € 10 per begonnen kwartier bij. Goede afspraken maken goed vrienden.

Wij kijken alvast erg uit naar je komst!

Het TODI-team


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.