daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Nieuws

Extra kookbeleving bij TODI

18 juni 2019

Het duikcentrum TODI gaat meer inzetten op beleving via hun horecaconcept. Vandaag werd voor de eerste keer een 'asado' georganiseerd, dat is een Argentijnse bakwijze om een lam in zijn geheel langzaam te braden.

TODI zet nieuwe vissoort uit

24 mei 2019

Op donderdag 23 mei vervoegden 25 gestreepte kopstaanders onze meer dan 5000 tropische vissen.

The International Mermaid Convention

18 mei 2019

Op 11 en 12 mei was er in TODI een heel uniek event! Naast de gebruikelijke tropische vissen was het bassin gevuld met zeemeerminnen en -mannen.

TODI onder water, LIVE in jouw huiskamer

21 maart 2019

Onze tropische vissen zwemmen voorbij in "Lentebeelden" op één, Canvas en ARD.

Internationaal Decathlon evenement

4 maart 2019

Internationaal Decathlon evenement bij TODI The Ultimate Diving Experience ter gelegenheid van de nieuwe (vrij)duik-, harpoen- en accesoirelijn van Subea: 135 Decathlon vertegenwoordigers vanover de hele wereld kwamen vorige week het materiaal verkennen en testen. Bekijk de video.

Duikcentrum TODI ontvangt zijn 50.000ste watersportfanaat na 2 jaar opening

17 december 2018

Na amper 2 jaar geleden gestart te zijn, telde TODI The Ultimate Diving Experience te Beringen het voorbije weekend zijn 50.000ste watersportfanaat. Julien Beal (47) van duikclub Vélizy Villacoublay Plongée (Frankrijk) werd na zijn duik feestelijk opgewacht met een golf van confetti, een fles cava en een TODI T-shirt. Tijdens de week van Sinterklaas ontving TODI reeds z’n 250.000ste bezoeker.


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.