daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Nieuws

TODI viert driejarig bestaan!

28 oktober 2019

Op maandag 28 oktober is TODI reeds 3 jaar open en dat vieren we onder water!

Eerste Europese onderwatercafé 12 uur open!

16 oktober 2019

Op 28 oktober 2019, ter ere van 3 jaar TODI, wordt het eerste Europese onderwatercafé feestelijk geopend.

TODI zet de grootste cichlidesoort ter wereld uit in bassin

11 augustus 2019

Deze week introduceerde TODI een nieuwe vissoort in het bassin: de "Boulengerochromis Microlepis". Dit is de grootste tot nu toe bekende cichlidesoort ter wereld. Hun bijnaam is dan ook "The Emperor of Giant Cichlid".

Op zoek naar verkoeling? Kom gratis plonsen in ons bassin op de warmste dag van het jaar

24 juli 2019

Donderdag wordt wellicht de warmste dag van het jaar. Daarom biedt TODI, in samenwerking met de Stad Beringen, de mogelijkheid om GRATIS te komen PLONSEN in het TODI snorkel- en duikbassin, tussen meer dan 5.000 tropische zoetwatervissen. Het bassin is open voor het publiek tussen 12u00 en 18u00 uur. Bezoekers moeten kunnen zwemmen en dienen zwemgerief mee te brengen. Snorkelmateriaal wordt niet door TODI voorzien. Kinderen onder de 12 jaar dienen vergezeld te worden van een volwassene.​

Extra kookbeleving bij TODI

18 juni 2019

Het duikcentrum TODI gaat meer inzetten op beleving via hun horecaconcept. Vandaag werd voor de eerste keer een 'asado' georganiseerd, dat is een Argentijnse bakwijze om een lam in zijn geheel langzaam te braden.

TODI zet nieuwe vissoort uit

24 mei 2019

Op donderdag 23 mei vervoegden 25 gestreepte kopstaanders onze meer dan 5000 tropische vissen.


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.