daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Nieuws

Heidi Van Tielen als zeemeermin bij TODI

18 juni 2018

Heidi Van Tielen als zeemeermin bij TODI voor het programma "Heidi goes Summerproof". Live verslag nu woensdag om 7u45 op Qmusic met Mermaid Celine.

DAN directeurs & DAN Diving Safety Advisors op bezoek bij TODI

4 juni 2018

DAN directeurs & DAN Diving Safety Advisors op bezoek bij TODI in het kader van het nieuwe internationaal veiligheidsprogramma: ' Diving Safety Partner & Hazard Identification and Risk Assessment Programma'.

TODI Brasserie werft aan

4 mei 2018

Klik op de titel voor meer info

Mermates: International Merconvention

17 april 2018

Tijdens het laatste weekend van April gebeurt er wel iets heel speciaals in Beringen. Op 28 en 29 april komen niet alleen onze Mermates, maar ook zeemeerminnen uit heel Europa en zelfs Australiƫ naar Todi. Dit is het eerste meerdaagse zeemeerminnen festival van Europa. Klik op titel voor meer info.

Meermin Magie

29 maart 2018

Duik mee in de wereld van Mermaid Celine. Artikel uit TELENET Magazine

Na fauna nu ook flora

16 maart 2018

Na de 4.400 vissen zijn de onderwaterplanten uitgezet. Dat zorgt voor meer beleving bij de duikers, maar ook voor een betere voortplanting van de vissen. Bekijk de video door op de titel te klikken


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.