daluur Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. ideal Created with Sketch. Instagram Icon Created with Sketch. piekuur Created with Sketch. Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. visa Created with Sketch.

Nieuws

Op zoek naar verkoeling? Kom gratis plonsen in ons bassin op de warmste dag van het jaar

24 juli 2019

Donderdag wordt wellicht de warmste dag van het jaar. Daarom biedt TODI, in samenwerking met de Stad Beringen, de mogelijkheid om GRATIS te komen PLONSEN in het TODI snorkel- en duikbassin, tussen meer dan 5.000 tropische zoetwatervissen. Het bassin is open voor het publiek tussen 12u00 en 18u00 uur. Bezoekers moeten kunnen zwemmen en dienen zwemgerief mee te brengen. Snorkelmateriaal wordt niet door TODI voorzien. Kinderen onder de 12 jaar dienen vergezeld te worden van een volwassene.​

Extra kookbeleving bij TODI

18 juni 2019

Het duikcentrum TODI gaat meer inzetten op beleving via hun horecaconcept. Vandaag werd voor de eerste keer een 'asado' georganiseerd, dat is een Argentijnse bakwijze om een lam in zijn geheel langzaam te braden.

TODI zet nieuwe vissoort uit

24 mei 2019

Op donderdag 23 mei vervoegden 25 gestreepte kopstaanders onze meer dan 5000 tropische vissen.

The International Mermaid Convention

18 mei 2019

Op 11 en 12 mei was er in TODI een heel uniek event! Naast de gebruikelijke tropische vissen was het bassin gevuld met zeemeerminnen en -mannen.

TODI onder water, LIVE in jouw huiskamer

21 maart 2019

Onze tropische vissen zwemmen voorbij in "Lentebeelden" op één, Canvas en ARD.

Internationaal Decathlon evenement

4 maart 2019

Internationaal Decathlon evenement bij TODI The Ultimate Diving Experience ter gelegenheid van de nieuwe (vrij)duik-, harpoen- en accesoirelijn van Subea: 135 Decathlon vertegenwoordigers vanover de hele wereld kwamen vorige week het materiaal verkennen en testen. Bekijk de video.


x

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerte onze exclusieve aanbiedingen!

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy.